Uzbudljivo veče na poligonu malih sportova u Nikoljcu

U okviru 50. memorijalnog turnira u malom fudbalu “Vaso, Šaban, Momo“ večeras su na poligonu malih sportova u Nikoljcu odigrani mečevi drugog kola.

U prvoj utakmici Dream house Kolašin izgubio je od ekipe Pruška Mesopromet, rezultatom 0:3. Pruška je do trijumfa došla golovima Kemala Alića, koji je dva puta zatresao mrežu protivnika, a u listu strijelaca upisao se i Eldan Adžibulić.

Lješnica je večeras bila bolja od tima R-Mobile, koji je savladala 5:3. Srđan Raković iz Lješnice postigao je het-trik, a po gol su dali i Radosav Medojević i Stefan Vojinović. Golove za R-Mobile postigli su Vildan Čindrak, Amer Kujović, dok je auto gol dao Radosav Medojević.

Lozna Mikromont – Naš dom Simpo igrali su neriješeno 0:0, dok je pobjedu u zaostalom meču prvog kola ostvarila Trebjesa Nikšić protiv Sport caffe-a. Ekipu Trebjese do pobjede su vodili Ivan Ročenović, Bojan Radulović i Nikola Spasojević, dok su golove za Sport caffe postigli Stefan Obradović i Bojan Jokanović.

Podsjetimo, organizator memorijalnog turnira u malom fudbalu “Vaso, Šaban, Momo“ je Centar za sport i rekreaciju, pokrovitelj je Opština Bijelo Polje, a partner Fudbalski savez Crne Gore, koji za sve utakmice na turniru delegira  svoje sudije.

Autorka: Sanja Dulović

Foto: Dalibor Rakočević