Izašao tizer trejler za "Minecraft" film(video)

​Niz akcionih filmova kao derivati iz videoigara nastavljaju se najnovijim Warner Brothersovim filmom "A Minecraft Movie", u kojem glume Džejson Momoa, Džek Blek, Daniel Bruks i Dženifer Kulidž.

Trejler prikazuje Momou, Bruksovu, Sebastiana Judžin Hansena i Emu Majers izgubljene u svijetu Majnkrafta, otkrivajući svijet kockastih životinja, hrane, oružja i smrtonosnih stvorenja.

Takođe otkrivaju Stiva (Blek), jedinog čovjeka koji živi na ovom svijetu.

Prema službenom sinopsisu:

"Dobro došli u svijet Majnkrafta, gdje vam kreativnost ne pomaže samo u izradi, već je ključna za nečiji opstanak! Četiri neprilagođena - Garet "Smećar" Garison (Momoa), Henri (Hansen), Natali (Majers) i Don (Bruks) – nađu se u borbi s običnim problemima kada ih iznenada odvuče kroz misteriozni portal u Nadzemlje: bizarna, zemlja čuda koja raste zahvaljujući mašti. Kako bi se vratili kući, moraće ovladati ovim svijetom (i zaštititi ga od zlih stvari poput Piglina i Zombija) dok se upuštaju u čarobnu potragu s neočekivanim, stručnim majstorom, Stivom (Blek). Zajedno će njihova avantura izazvati svo petoro da budu hrabri i da se ponovo povežu s kvalitetima koje svakoga od njih čine jedinstveno kreativnim... upravo onim vještinama koje su im potrebne da ponovo napreduju u stvarnom svijetu."

"Minecraft" film dolazi u kina 2. aprila 2025. godine, navodi "Blavity".

Izvor:Nezavisne novine

Foto: Youtube / Printscreen 

Tekst objavila:Ljilja Rabrenović