"Stavila sam karijeru na čekanje, puno sam se žrtvovala za ljubav" - Šakira progovorila o Pikeu

Šakira  je otvoreno govorila o davanju prioriteta u svojoj vezi s bivšim partnerom Pikeom tokom njihovih 11 zajedničkih godina.

Pjevačica i fudbaler bili su zajedno od 2011. do 2022. godine i roditelji su dva sina. Tokom nedavnog intervjua, Šakira  se osvrnula na to kako se odrekla profesionalnih mogućnosti da bi provela više vremena s Pikeom dok je on igrao za FC Barselonu.

"Dugo sam stavljala karijeru na čekanje, bila pored Pikea, kako bi on mogao igrati fudbal", rekla je Šakira u intervjuu za "The Sunday Times" objavljenom u petak.

"Bilo je puno žrtvovanja za ljubav", dodala je.

Šakira će promovisati  svoj prvi novi album nakon sedam godina, "Las Mujeres Ya No Lloran (Women Don‘t Cry Anymore)." Otkako se rastala od fudbalera, objavila je pregršt novih pjesama, ali njen posljednji cjelovečernji studijski album, "El Dorado", objavljen je 2017. godine.

Šakira je za "The Sunday Times" rekla da je većinu posljednjih sedam godina između svoja dva albuma provela odgajajući svoju djecu u Barseloni. Nakon razlaza s Pikeom, preselila se u Majami.

Izvor:Kolektiv

Foto: YouTube screenshot/ La Vanguardia

Tekst objavila:Ljilja Brajković