Vergara se bori za starateljstvo nad psom

Kome će pripasti čivava? Iako tvrde da je sve u najboljem redu i da će ostati prijatelji, izvor za US Weekly kaže da vode bitku oko starateljstva nad psom. Glumica Sofija Vergara i glumac Džo Manđanelo su se rastali poslije sedam godina braka.

Iako tvrde da je sve u najboljem redu i da će pstati prijatelji, izvor za US Weekly kaže da vode bitku oko starateljstva nad psom.

U pitanju je čivava koja se zove Babls, a za koju su oboje vezani.

- Još uvijek moraju da riješe nekoliko problema, kao što je starateljstvo nad njihovim psom, Bablsom. Ali Sofija se nada da će moći da napreduju na miran, pošten način - kaže izvor.

Dalji detalji o odluci para o razvodu i ko će zadržati starateljstvo nad psom tek treba da budu otkriveni, ali su nedavno proslavili 10. rođendan u julu.

- Srećan 10. rođendan slatki moj Babls! Bez obzira koliko puta me ugrizeš, uvijek ću te voljeti - napisala je Vergara na Instagramu.

Zvijezda serije "Moderna porodice" i "True Blood" potvrdili su ranije ovog mkeseca da su se razdvojili nakon sedam godina braka.

Par je odlučio da nabavi psa jer je glumica htjela ljubimca, ali u jednom je intervjuu otkrila je kako na početku nije imala baš najbolji odnos s psom koji je bio privrženiji njenom suprugu.

- Ona me mrzi. Trebalo je da bude moj pas, a opsjednuta je Džoom - rekla je ona.

 

Izvor i foto:Kolektiv.me

Tekst objavila:Jasminka Mulić