Stiže nastavak filma o najpoznatijem arheologu: "Indijana Džons 5" će vas oduševiti

Uprkos tome što je do juna 2023. godine i najavljene premijere novog filma o Indijani Džounsu ima još mnogo, uzbuđenje je već počelo da raste.

Kakav će biti peti dio sage o čuvenom arheologu, publici je već otkrio Harison Ford.

Posle pomjeranja rokova i odlaganja završetka filma, novi nastavak priče o najpoznatijem arheologu završen je u februaru. Sada je, na velikoj „Diznijevoj“ izložbi D23 expo, premijerno prikazan trejler za peti dio franšize Indijana Džouns.

Legendarni američki glumac Harison Ford, koji je još jednom oživjeo voljenog arheologa, u emotivnom govoru istakao je da je riječ o sjajnom filmu.

"Hvala vam što ste ovaj film učinili tako nevjerovatnim iskustvom za sve nas. Veoma sam ponosan što mogu da kažem da je ovo fantastično i to je jedan od razloga zašto je Indijana Džouns o misteriji i avanturi, ali i o srcu“, rekao je Ford.

Osamdesetogodišnji umjetnik, gotovo kroz suze, opisao je nastavak kao film koji će oduvati gledaoce i naglasio da je oduševljen što je ponovo bio dio Indijane Džounsa i dodao: "Možda... to je to, neću više padati zbog vas!“.

U trejleru za film, koji bi trebalo da se pojavi u bioskopima sledećeg ljeta i još se vodi kao Indijana Džouns 5, prikazan je profesor i arheolog kako pretura po misterioznim arhivama i pokušava da poduči svoje učenike.

Uzimajući u obzir činjenicu da je prethodni film o Indijani Džounsu izašao 2008. godine, kao i mogućnost da ćemo Forda poslednji put gledati u ovoj ulozi, uzbuđenje je već ogromno među obožavaocima franšize.

Zbog toga ne čudi da se piše i priča o brojnim specijalnim efektima koje možemo da očekujemo, kao i teorije o scenariju koji uključuje naciste, oštroumne dosetke, misterije smeštene u egzotične djelove svijeta i toliko toga još.

 

Izvor i foto:Nezavisne novine

Tekst objavila:Jasminka Mulić