Koje su ljepotice gubile glavu za Nišom Saveljićem

Legendarni fudbaler Niša Saveljić devedesetih godina bio je član jugoslovenske fudbalske reprezentacije, a pored toga što je bio jedan od najuspješnijih sportista tog vremena, oduvijek je važio i za velikog šarmera i miljenika ženske populacije.

Njegov sin Nikolas Saveljić, sada je u žiži interesovanja zbog romanse sa Milicom Pavlović, a domaći mediji neizostavno podsjećaju da je zavodničke gene naslijedio od svog oca.

Baš kao danas Nikolas, Niša Saveljić bio je na glasu najvećeg zavodnika, što je titula koju i danas nosi, po mišljenju mnogih žena.

Nekadašnja fudbalska legenda, Niša Saveljić, u srcima publike širom regiona ostao je upamćen kao vatreni igrač na fudbalskom terenu, ali i veliki zavodnik, za kojim su uzdisale mnoge žene.

Brak sa Dijanom Saveljić, nije potrajao, ali mu je Kotoranka podarila dvoje djece, Silvanu i Nikolasa, zbog kojih su još uvijek u dobrim odnosima.

Kada je brak okončan, Niša se vratio staroj slavi zavodnika, a mediji su ga dugo povezivali sa atraktivnom voditeljkom Nikolinom Pišek. Nikolina i Niša, ne malo puta, viđeni su na istom mjestu, ali su svoj odnos nekako uvijek njegovali pod velom prijateljstva. Jednom prilikom na pitanje o Niši, Nikolina je ovako odgovorila:

“Poznajemo se pola godine. Od svih frajera s kojima su me spajali u posljednje vrijeme, a bilo ih je pet, šest, Niša je najzgodniji”, rekla je za “Glossy”.

Kada je postalo jasno da je odnos sa Nikolinom samo trač, hrvatski mediji prenosili su da je Niša u vezi sa nekadašnjom manekenkom Kristinom Bradač.

Iako je njegov emotivni status javnosti sada nepoznat, sudeći po njegovim Instagram objavama, reklo bi se da je Niša još uvijek u sjajnoj formi, i da za njim mnoge dame još uvijek uzdišu.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković