Grupi Trik FX smeta kad im kažu da su Đogani

Grupa Trik FX ne želi da ih povezuju sa porodicom Đogani. Iako se i jedni i drugi bave muzikom i plesom, članovi Trik FX-a ne pripadaju Đoganijevima niti sarađuju.

Frontmen grupe Đogani, Đole, prvim plesnim koracima naučio je Sanija Ibrahimova koji je kasnije napravio svoju grupu, ali nisu u srodstvu.

“Njih dvojica su odrasli zajedno ulaz do ulaza, đuskali su zajedno, poslije toga više ne, nikakav kontakt, ćao ćao, ali nismo Đogani. Moram da naglasim da poštujem tu porodicu, da smo sarađivali s njima kao klinci, Đole nas je mnogo tome naučio, savjetovao, bodrio. Tako da apsolutno protiv njihovog imena i prezimena nemam ništa”, objašnjava Sanijeva žena, i pjevačica u grupi, Natalija.

“Ali mi smeta da ja, kao neko ko je 25 godina na estradi, da idem ulicom i kažu “evo ih Đogani”. A mislim stvarno, šta treba, da se skinem gola, ošišam na ćelavo da bih bila Natalija Trik Fx. Samo to nam je bilo što nam je ustvari smetalo. Inače ovako, što se tiče njih, poznanici, prijatelji, znamo se toliko godina. Jako smo zahvalni Đoganiju, Đoletu isključivo, jer on nas je uveo u sve ovo, mnogo nas je naučio, pokupio je Sanija, Gagija i Bakija iz pijeska, svako ima svoju karijeru, koliko toliko uspješnu”, ispričala je Natalija.

Izvor: Cdm