Obratite pažnju - Četiri tipa žena koje muškarci najčešće izbjegavaju

Izlasci i potraga za savršenom partnerkom nekima mogu da budu veoma naporni. U nastavku pročitajte koje to tipove žena muškarcima nisu među favoritima.

Kraljica drame

Ona je nepredvidiva, spontana i vrlo temperamentna. S njom zaista nikada nije dosadno, a razlog za to je što takva žena umije da napravi dramu i tamo gdje je nema. Ako osjeti da joj muškarac ne pruža dovoljno pažnje, napašće ga pred cijelim društvom, ako on pogleda prolaznicu na ulici, izjuriće iz auta koji se kreće, a ako on poželi da je ostavi - praviće scene, jer ne može da zamislii svoj život bez njega. Vrlo je vjerovatno da će na početku veze muškarac poludjeti za ovakvom djevojkom, ali će ubzro shvatiti da - ako mu je život mio - mora pod hitno nešto da mijenja!

Povrijeđena

Kažu da ovaj tip žene može biti izuzetno opasan, a opisuje onu ženu koja je nedavno izašla iz dugogodišnje veze koju nije u potpunosti preboljela. Iako može imati sve druge poželjne kvalitete potrebne za ozbiljnu vezu, može se desiti da trenutno nije u stanju da razvije duboka osjećanja. Iz takve veze muškarac će izaći jako povrijeđen i nesiguran, a ona (možda) zadovoljenog ega.

"Zvocalo"

Zašto si ovo, zašto nisi ovo... omiljene su rečenice "zvocala". Sa takvom ženom u odnosu, muškarac nikad neće biti dovoljno dobar i neće zadovoljiti njene standarde, jer ih ona zapravo nema - jer ni sama ne zna šta želi. Ovaj tip žene je zapravo nezadovoljan i frustriran sopstvenim životom, a umjesto da radi na sebi, ona će pokušati da kroji partnera po svojoj mjeri.

Lutkica

Ona je zgodna, uvijek nasmijana, slatka, pristojna i uvijek potvrdno klima glavom. Na prvi pogled muškarac će pomisliti da je upoznao najsavršeniju ženu na svijetu i ponosno će je voditi pod ruku dok će drugi ljubomorno posmatrati. Ona se nikad ne svađa i u svemu se slaže sa muškarcem. Ali, ako zagrebe po površini, muškarac će shvatiti da ona zapravo rijetko izražava svoje stavove i misli, pa će se i zapitati da li ih ima uopšte.

 

Izvor i foto:Kolektiv.me

Tekst objavila:Jasminka Mulić