Formiran odbor Stranke evropskog progresa za Podgoricu

 Odbor Glavnog grada Stranke evropskog progresa (SEP) konstituisan je sinoć, a za predsjednika je izabran Ilija Mugoša, saopšteno je iz te partije.

Iz SEP-a su kazali da je u Odboru Glavnog grada blizu 100 uglednih i mahom novih lica, potvrđenih u svojim profesijama, karijerama i prepoznatih u široj zajednici.  “Na sjednici je odlučeno da će lista za izbore i tim koji će je predstavljati, uključujući i nosioca, biti određeni do kraja mjeseca”, navodi se u saopštenju. Lider SEP-a Duško Marković je, nakon konstituisanja Odbora, rekao da je došao trenutak da pristojni ljudi, koji žele dobro Podgorici i Crnoj Gori, na izborima 29. septembra predstave političku ponudu i zadobiju povjerenje građana koje je, kako je dodao, već danas evidentno i snažno.

On je poručio da su Podgorici potrebni novi kadrovi, projekti i ideje, koji mogu sa scene eliminisati nerad, nered, nepotizam i neodgovorno upravljanje. Prema riječima Markovića, isto to treba i državi kada dođe vrijeme za parlamentarne izbore. “Od ovog momenta naša stranka je u kampanji i otvoreni smo za građane, njiihove potrebe i njihove sugestije, jer smo ovdje ne zbog sebe, nego zbog njih, Podgorice i Crne Gore”, naveo je Marković. Iz SEP-a su rekli da su članovi odbora odlučili da će za kampanju biti odgovoran Operativni štab, koji će predvoditi Marković.

Izvor:RTCG

Foto:MINA