Uskoro odluka o nastupu na predsjedničkim izborima

Socijalistička narodna partija (SNP) vrlo brzo će donijeti odluku da li će predložiti svog kandidata, ili podržati drugog za predsjedničke izbore, rekao je lider te stranke Vladimir Joković.

Joković je, televiziji A plus, kazao da u SNP-u i dalje tvrde da bi bilo najbolje da su pobjednici od 30. avgusta 2020. godine imali jedinstvenog kandidata koji bi, kako smatraju, pobijedio u prvom krugu.

“Međutim, otišlo se tako kako se otišlo. Glas SNP-a se nije najbolje čuo, izašli su mnogi kandidati, tako da ćemo mi u SNP-u brzo zauzeti stav da li ćemo imati kandidata, ili ćemo nekog drugog podržati. Uglavnom, pred nama je vrlo brzo odluka” rekao je Joković, prenosi Pobjeda.

Upitan koliko je realno da ministar finansija Aleksandar Damjanović bude kandidat za predsjednika, Joković je odgovorio da na tu temu nije sa njim razgovarao.

“Ako SNP i koalicioni partneri budu podržali, u opciji su i ministar finansija i drugi koji bi mogli postići dobar rezultat. Vidjećemo, u ovom trenutku ništa ekskluzivno ne mogu reći, osim da mi je žao što se nije došlo do dogovora o zajedničkom kandidatu i izvjesnu pobjedu u prvom krugu”, kazao je Joković.

Izvor:mina