Predao se osumnjičeni za ubistvo u Podgorici

Policiji se predao četrdesetdvogodišnji Igor Nikić, osumnjičena za ubistvo koje se dogodilo sinoć u Podgorici, saopštila je Uprava policije. Podsjetimo Dragan Ševaljević ubijen je sinoć u pucnjavi u centru Glavnog grada. Policija sumnja da je ubistvu prethodio verbalni i fizički sukob između Nikića, Ševaljevića i još jedne osobe.

Pucnjava se dogodila u jednom ugostiteljskih objekata ispod stadiona pod Goricom, nešto poslije 22 sata. Od posljedica ranjavanja smrtno je stradao Dragan Ševaljević, saopštila je policija.

Policija je od sinoć tragala za Nikićem iz Podgorice.

"Danas u ranim jutarnjim časovima I.N. (42) je pristupio u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Podgorica gdje je lišen slobode po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo. Do sada preduzete radnje ukazuju da je ovom događaju prethodio verbalni i fizički konflikt I.N. sa jedne strane i D.Š. i još jednog lica sa druge strane", navodi se u saopštenju policije.

Kako je za TVCG kazala Andrijana Nastić, državna tužiteljka u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, oko 22.30 časova obaviještena je da je u centru grada došlo do pucnjave.

Navela je da je jedno lice stradalo.

"Stradali je D.Š. star 40 godina, a policiji su izdati obavezujući nalozi i naredbe", naglasila je Nastić.

Izvor:rtcg