Bez isključenja vode i struje

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, dodajući da se voda redovno hloriše, pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Snabdijevanje električnom energijom na podričju naše opštine je uredno, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 56 sugrađana, a dežurne ekipe su pet puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori saobraća se po mokrim i klizavim putevima, ugaženog snijega i poledice ima na putevima u sjevernim i centralnim predjelima, pa iz AMSCG savjetuju opreznu vožjnu, prilagođenu trenutnim uslovima na putu.

Danas pretežno oblačno sa snijegom, na primorju kiša, a u ranim jutarnjim satima na jugoistoku i susnježica i snijeg. Tokom dana, u nižim predjelima na jugu, snijeg će preći u susnježicu i kišu. Ponegdje se očekuju intenzivnije padavine. Vjetar sjevernih smjerova, od sredine dana u pojačanju, krajem dana i tokom noći, umjeren i jak. Najviša dnevna temperatura vazduha -4 do 8 stepeni.