Tokom vikenda uredno snabdijevanje električnom energijom

Iz CEDIS-a su saopštili da danas i sjutra nema najavljenih radova na mreži ni isključenja struje na području Bijelog Polja.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnabdijevanje i da za danas nema planiranih isključenja, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražile su 52 osobe, dok je dežurna ekipa 4  puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice i dodali da se i u nastavku dana očekuje uredan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i vidljivost je dobra, rekli su iz Auto moto saveza (AMSCG). Vozačima su savjetovali opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima.

Na sjeveru Crne Gore danas će biti promjenljivo oblačno, mjestimično i povremeno kiša, popodne lokalno kraći pljuskovi sa grmljavinom. Temperatura vazduha od 20 do 27 stepeni.