Lokalni vozovi na vrijeme, međunarodni kasnio

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, dok je međunarodni kasnio 30 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice i dodali da se u nastavku dana očekuje uredan željeznički saobraćaj. 

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i vidljivost je dobra, rekli su iz Auto moto saveza (AMSCG). Vozačima su savjetovali opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima. 

Iz CEDIS-a su saopštili da će zbog planiranih radova na mreži od 9 do 16 sati bez napajanja električnom energijom ostati Rasovo, Lipnica, Mijatovo kolo, Bliškovo, Gorice, Grab, Kovren, Pavino Polje, Stožer i Božovića polje.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnabdijevanje i da za danas nema planiranih isključenja, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražila je 51 osoba, dok je dežurna ekipa 4 puta intervenisala na terenu. 

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo vrijeme. Na sjeveru će biti oblačno i nestabilno. Mjestimično će biti kiše, ili pljuskova sa grmljavinom, uglavnom od sredine dana. Vjetar će biti slab do umjeren, sjeverni. Temperatura od 18 do 27 stepeni.