Smolović obišao radove na rekonstrukciji puta od Gubavča do Loznica

Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović sa saradnicima obišao je radove na rekonstrukciji putnog pravca Gubavač – Loznice.

 Kroz projekat rekonstrukcije predviđeno je potpuno presvlačenje asfaltom dionice u dužini od 8,1 kilometar.

Predsjednik Smolović je obišao završene radove na dionici od Gubavča do Njegnjeva, te istakao da ovaj projekat predstavlja nastavak unapređenja lokalne infrastrukture i uslova života.

„Mislim da je ovo jedan od najznačajnijih projekata koji realizujemo u saradnji sa Upravom za kapitalne projekte. Mi smo kao lokalna samouprava i proteklom periodu u ova dva naselja uradili dosta na unapređenju cjelokupne infrastrukture, a mislim da pored javne rasvjete ovim projektom značajno unapređujemo uslove za život“ – naveo je predsjednik Smolović.

Delegacija Opštine Bijelo Polje koju su pored predsjednika činili potpredsjednici Nermin Bećirović i Tufik Bojadžić, sa resornim sekretarima Duškom Ružićem, Mensurom Hajdarpašićem i menadžerom Opštine Fahrudinom Begovićem je razgovala sa mještanima Gubavča i Njegnjeva koji nisu krili zadovoljstvo što se ovaj projekat koji je nedavno najavljen počeo realizovati.

Projekat rekonstrukcije ovog putnog pravca je vrijedan 710.896,47 eura, a završetak svih radova je planiran u drugoj polovini oktobra.

Izvor i foto: Opština Bijelo Polje