U Hitnoj službi 70 intervencija u protekla 24 sata

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 70 osoba, dok je dežurna ekipa 5  puta intervenisala na terenu. 

Iz CEDIS-a su saopštili da će zbog planiranih radova na mreži od 8 do 13 sati bez napajanja električnom energijom ostati Jabučina, a od 9 do 16 sati Cerovo, Njegnjevo, Sutivan, Negobratina, Potkrajci , Femića Krš, Voljavac i Ramčina.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnabdijevanje i da za danas nema planiranih isključenja, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće. 

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice i dodali da se i u nastavku dana očekuje uredan željeznički saobraćaj.

Saobraća se po uglavnom suvim kolovozima, saopštili su iz AMSCG. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke moguća je pojava sitnijih odrona.Vozačima savjetuju da voze oprezno i da poštuju pravila saobraćaja.

Na sjeveru Crne Gore, ujutru ponegdje po kotlinama magla ili sumaglica. Tokom dana sunčano i prilično toplo. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv. Temperatura od 24 do 31 stepen. Na jugu se nastavlja ljeto. Sunčano i tokom dana prilično toplo. Temperatura od 33 do 34 stepena.