Željeznički saobraćaj odvija se po ustaljenom redu vožnje

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Redovan željeznički saobraćaj se očekuje i u nastavku dana.

 

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine  ovog jutra  je  uredno, a tako bi trebalo da bude i tokom dana jer u CEDIS-u nijesu planirali  isključenja struje.

 

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 60 sugrađana, a dežurne ekipe su devet puta intervenisale  na terenu.

 

U Crnoj Gori jutros se saobraća bez vanraednih ograničenja, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG) i apelovali na vozače da zbog visokih dnevnih temperatura izbjegavaju putovanja u najtoplijem dijelu dana.

 

U Crnoj Gori danas će biti o sunčano i veoma toplo. Tokom dana se očekuje slab do umjeren razvoj oblačnosti, a u planinama je lokalno moguća kratkotrajno kiša ili grmljavina.Vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera.Jutarnja temperatura vazduha od 12 do 24, najviša dnevna od 27 do 39 stepeni.