Danas bez isključenja struje i vode

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine  ovog jutra  je  uredno, a tako bi trebalo da bude i tokom dana jer u CEDIS-u nijesu planirali  isključenja struje.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima  je uredno, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 54 sugrađana, a dežurne ekipe su dva puta intervenisale  na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljeske željezničke stanice.

Saobraća se po  mokrim i klizavim kolovozima. Duž klisura i usjeka mogući su sitnij  odroni. Na dionicama gdje se izvode  radovi režim saobraćaja je izmijenjen, pa se vozačima savjetuje strpljenje u vožnji i  poštovanje  pravila saobraćaja. Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, mjestimično se očekuje kiša ili kratkotrajan pljusak i grmljavina. Više padavina najavljeno je krajem dana i tokom noći na zapadu i jugozapadu zemlje. Vjetar će biti slab do umjeren, ponegdje pojačan, južni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 13 do 24 stepena.