Bez struje brojna domaćinstva,vodosnabdijevanje uredno

Zbog radova na niskonaponskoj elektro mreži i dalekovodima bez struje će od  8 do 14 sati biti Kukulje, Gornje Grančarevo i Sutivan, od 8 do 17 Pripčići, a od 9 do 16 sati Jabučina, Loznice, Zaton, Femića Krš, Voljavac, Bijedići i Zminac, saopštili  su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskm naseljima  je uredno, a tokom ne bi trebalo da bude isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 57 sugrađana, a dežurne ekipe su 6 puta intervenisale  na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a redovan  željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana , saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori  danas su povoljni uslovi za vožnju, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG). Iz AMSCG su upozorili da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući sitni odroni i savjetovali vozačima opreznu vožnju prilagođenu uslovima i stanju na putevima. Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano. U popodnevnim satima uz promjenljivu oblačnost lokalno je moguća kratkotrajno kiša ili pljusak pračen grmljavinom, naročito u planinskim oblastima. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od minus dva do 11, najviša dnevna od 13 do 23 stepena.