I danas radovi na elektro-mreži

Zbog planiranih radova na mreži, danas će, bez napajanja električnom energijom od 8 do 14 sati biti Radulići i Ličine. Od 9 do 16 sati struju neće imati Babića brijeg, Rakonje,Obrov, Pripčići, Voljavac,Stožer, Osmanbegovo selo, Godijevo, Grančarevo i Bijedići, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja. Voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica. 

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražile su 62 osobe, dok je dežurna ekipa 6 puta intervenisala na terenu. 

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa bjelopoljeske željezničke stanice.  

Saobraćaj se u Crnoj Gori odvija po mjestimicno mokrim i klizavim kolovozima, saopštili su iz AMS. Vidljivost je mjestimično smanjena, ovakvo vrijeme pogoduje stvaranju odrona, pa vozačima savjetuju opreznu vožnju prilagodjenu uslovima i stanju na putu. Saobraćaj je u prekidu za sve kategorije vozila na regionalnom putu Mojkovac – Djurdjevića Tara u mjestu Dobrilovina.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo i nestabilno, u većem dijelu zemlje povremeno kiša, ponegdje i pljusak i grmljavina, češće u popodnevnim satima. Vjetar će biti uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od dva do 12, a najviša dnevna od šest do 18 stepeni.