Snabdijevanje električnom energijom danas uredno

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno, za danas nema planiranih radova na mreži, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja. Voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica. 

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 64 osoba, dok je dežurna ekipa 9 puta intervenisala na terenu. 

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa bjelopoljeske željezničke stanice.   

Kisa koja pada uslovila je da se i saobraćaj ovoga jutra odvija po mokrim i klizavim kolovozima na cijeloj teritoriji Crne Gore, saopštili su iz AMS. Vidljivost je mjestimično smanjena, ovakvo vrijeme pogoduje stvaranju odrona, pa vozačima savjetuju opreznu vožnju prilagodjenu uslovima i stanju na putu. Saobraćaj je u prekidu za sve kategorije vozila na regionalnom putu Mojkovac – Djurdjevića Tara u mjestu Dobrilovina. 

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom, a ponegdje se očekuje pljusak i grmljavina. Vjetar će uglavnom biti slab do umjeren, sjeverni. Jutarnja temperatura od tri do 13, najviša dnevna od šest do 18 stepeni.