Odbornici lokalnog partlamenta završili današnji rad, zasjedanje nastavljaju sjutra

Sedma sjednica Skupštine Opštine ni danas, nakon višečasovne rasprave, nije završena, pa će zasjedanje biti nastavljeno sjutra, u 12 sati. 

Odbornici su tokom današnjeg rada raspravljali o izvještaju o radu i finansijskom  izvještaju za prošlu godinu  javnih ustanova “Centar za sport i rekreaciju”, Dnevni centar za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju “Tisa”, Turističke organizacije Bijelo Polje, kao i o tekućem Programu rada sa finansijskim planom Turističke organizacije, a razmatrali su i informaciju o stanju primarne zdravstvene zaštite i bezbjednosti na teritoriji naše opštine.

Preostalo je da se raspravlja o izvještaju o radu i finansijskom izvještaju za 2022. godinu DOO “Komunalno-Lim” i DOO “Parking-servis”, Izvještaju o realizaciji aktivnosti lokalnog plana o zaštititi biodiverziteta za period 2018 - 2022.godina, a biće i razmatrana informacija o stanju sekundarne zdravstvene zaštite. Na dnevnom redu su i predlozi Odluka iz imovinsko pravne oblasti, izbor, imenovanja i razrješenja.

Lokalni javni emiter Radio Bijelo Polje direktno će prenositi zasijedanje lokalnog parlamenta.

 

 

Autorka: Tanja Dangubić

Foto: Vladimir Jelić

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE