U Službi hitne medicinske pomoći 54 intervencije

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 54 sugrađana, dok je dežurna ekipa 8  puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži, danas će, bez napajanja električnom energijom od 08 do 14 sati biti: Gornja Lijeska, Ivanje i Poda, u terminu od 11 do 13: Ribarevine, Ostrelj, Ramčina i Zaton. Od 09 do 16 sati struju neće imati: Lješnica, Babića Brijeg, Rakonje, Loznice, Voljavac, Radulići i Grančarevo.

Snabdijevanje električnom energijom na ostalom području naše opštini je uredno, saopštili su iz  Crnogorskog elektrodistributivnog sistemu. 

 

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja. Voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica. 

 

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa bjelopoljeske željezničke stanice.  

 

Saobraćaj se u Crnoj Gori ovog jutra odvija po pretežno suvim kolovozima, duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG). Vozačima su savjetovali opreznu vožnju prilagodjenu uslovima na putu i da poštuju pravila saobraćaja. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna opreznost. Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac - Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

 

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, a poslijepodne ponegdje malo do umjereno oblačno, na sjeveru je ujutru po kotlinama moguća kratkotrajno magla.

Vjetar će biti slab do umjeren promjenljivog smjera, na krajnjem jugoistoku tokom jutra umjeren do pojačan sjeveroistočni.

Jutarnja temperatura od osam ispod nule do šest, najviša dnevna od devet do 19 stepeni.