Danas bez isključenja struje

Snabdijevanje električnom energijom na području bjelopoljske opštine je uredno, za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći, tokom protekla 24 sata, ljekarsku pomoć zatražilo je 70 sugrađana, dok je dežurna ekipa sedam puta intervenisala na terenu. 

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćali po utvrđenom redu vožnje, a redovan  željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. 

U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po uglavnom suvim putevima, a u višim predjelima, na mostovima i prilazima tunelima ima mjestimične poledice, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).Oni su upozorili da su učestali odroni i da je neophodna dodatna opreznost.Iz AMSCG su savjetovali opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima. 

Promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Na sjeveru, ujutru, po kotlinama magla. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. U sjevernim predjelima, u popodnevnim satima, duvaće mjestimično pojačan, južni i jugozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura vazduha od 8 do 16 stepeni.