Lokalni vozovi na vrijeme, brzi kasnio 20 minuta

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, dok je međunarodni brzi, koji saobraća na relaciji Beograd-Bar kasnio 20 minuta,  saopštili su sa  željezničke stanice.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 8 do 14 sati biti Njegnjevo, a u terminu od 9 do 16 sati Kruševo, Rasovo, Radulići, Lješnica, Voljavac i Pavino Polje, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražile su 64 osobe, dok je dežurna ekipa šest puta intervenisala na terenu.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a zbog niskih temperatura moguća je poledica na dionicama u višim predjelima i preko planinskih prevoja, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).Iz AMSCG su upozorili na moguće sitne odrone, i savjetovali opreznu vožnja prilagođena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano. Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti mjestimično umjeren do jak, sjeverni i sjeveroistočni, u prijepodnevnim satima će oslabiti. Jutarnja temperatura od minus devet do pet, a najviša dnevna od četiri do 17 stepeni.