Danas bez isključenja struje

Snabdijevanje električnom energijom na području bjelopoljske opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražile su 54 osobe, dok je dežurna ekipa 11 puta intervenisala na terenu.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa  željezničke stanice.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, u popodnevnim satima uglavnom se očekuje postepeno povećanje oblačnosti.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, u većini kontinentalnih predjela biće umjeren do jak mraz.Vjetar će biti slab do umjeren, u jutarnjim i noćnim satima ponegdje pojačan, sjeverni.Jutarnja temperatura od 15 ispod nule do dva, najviša dnevna od minus jedan do 14 stepeni.

U južnim predjelima Crne Gore jutros se saobraća po suvim putevima, a u sjevernim i centralnim zbog niskih temperatura ima poledice, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).Iz AMSCG su upozorili na učestale pojave odrona, i savjetovali opreznu vožnja prilagođena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.