Pomoć ljekara zatražilo više od 40 osoba

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražile su 44 osobe, dok je dežurna ekipa sedam puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 16 sati biti Pašića polje, Rodijelja, Radulići, Zaton, Zminac, Loznice, Obrov, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.Na ostalom području bjelopoljske opštine snabdijevanje električnom energijom biće uredno.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa  željezničke stanice.

U južnim predjelima Crne Gore jutros se saobraća po suvim putevima, a u sjevernim i centralnim zbog niskih temperatura ima poledice, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).Iz AMSCG su upozorili na učestale pojave odrona, i savjetovali opreznu vožnja prilagođena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, ponegdje uz slabu i umjerenu visoku oblačnost.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, u većini kontinentalnih predjela umjeren do jak mraz, a na sjeveru, ujutru, moguća magla.Vjetar mjestimično umjeren do jak, sjeverni i sjeveroistočni.Jutarnja temperatura vazduha od minus 17 do jedan, najviša dnevna od minus tri do 12 stepeni.