Pomoć ljekara u Hitnoj službi zatražilo više od 50 građana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražio je 51 građanin, dok je dežurna ekipa sedam puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas od 9 do 16 sati ostati Voljavac, Ravna Rijeka, Kruševo, Pripčići, Pavino Polje, Orahovica, Čokrlije, Mahala, Grubješići, Kičava, Krstače, Biokovac, Bijeli potok, Vergaševići, Kovren, Gorice, Grab, Stožer, Bliškovo i Slatka, od 11 do 14 sati Bioča, dok će do 12 sati bez sturje biti Ravna Rijeka.

Struju do 15 sati neće imati Nedakusi (Šurevice) i Džafića Brdo, a do 17 sati Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Sipanje, Ličine, Osmanbegovo selo, Sušica, Goduša, Stubo, Vrh, Negobratina, Lazovići, Čampari, Đalovići, Moravac i Dupljaci, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata, osim redovnih, nijesu imali većih intervencija na terenu.

Učesnike u saobraćaju očekuju mokri i klizavi  kolovozi i mjestimično smanjena vidljivost. Na putevima duž klisura i usjeka upozoravamo na pojavu odrona. Vozačima se savjetuje da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja.

Pretežno oblačno sa kišom. U popodnevnim satima i tokom noći, intenzivnije padavine, u južnim i centralnim predjelima pljuskovi i grmljavina, ponegdje se očekuju obilnije padavine. Na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku zemlje, tokom dana, znatno manje kiše. Vjetar umjeren do pojačan, u drugom dijelu dana pojačan i jak, južni i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 7 do 18 stepeni.