Danas radovi na elektro mreži

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas od 9 do 16 sati ostati Srđevac, Poda, Bioča, Lozna, Trubina, Crniš, Jagoče, Cerovo 2, Šipovice, Ravna rijeka – Majstorovina, Ribarevine i Žurena. Struju do 10 sati neće imati Ravna rijeka i Majstorovina, do 11 sati Babića Brijeg, dok će u terminu od 11 do 14 sata bez napajanja ostati Boturići.

Zbog radova na mreži, bez struje će od 10 do 13 sati ostati Kičava, a do 12 sati Ličine, dok će do 15 sati bez napajanja strujom biti potrošači u Nedakusima. Do 17 sati bez struje će biti Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Sipanje, Ličine, Osmanbegovo Selo, Sušica, Goduša, Stubo, Vrh, Negobratina, Lazovići, Čampari, Đalovići, Moravac i Dupljaci,  saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata, osim redovnih, nijesu imali većih intervencija na terenu.

Lokalni vozovi iz Bara za Bijelo Polje, i iz Bijelog Polja za Bar jutros kasne 10 minuta, dok međunarodni iz Beograda za Bar kasni sat vremena, saopšteno je sa podgoričke željezničke stanice.

Učesnike u saobraćaju očekuju mokri i klizavi  kolovozi i uglavnom dobra vidljivost. Na putevima duž klisura i usjeka upozoravamo na pojavu odrona.Vozačima se savjetuje da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja.

Promjenljivo oblačno, uglavnom, prijepodne ponegdje kiša, a na sjeveru tokom jutra po kotlinama magla. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera, na sjeveru južni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 10 do 20 stepeni.