I danas isključenja struje zbog radova na mreži

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas od 9 do 16 sati ostati Njegnjevo, Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Goduša, Ličine, Osmanbegovo Selo, Šipovice, Stubo, Vrh, Negobratina, Sipanje, Sušica, Lazovići, Čampari, Đalovići, Dupljaci, Moravac, Stožer 1 (Žuber), Vrh, Femića Krš, Radulići, Mioče i Rakonje, do 14 sati Loznice a do 18 sati Lješnica, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 44 građana, dok je dežurna ekipa četiri puta intervenisala na terenu.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata, osim redovnih, nijesu imali većih intervencija na terenu.

Saobraćaj se obavlja po pretežno suvim kolovozima i uz dobru vidljivost. Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone. Apelujemo na vozače da voze oprezno, da vožnju prilagode uslovima na putu, da budu strpljiviji u vožnji i da obavezno poštuju pravila saobraćaja. Do povremenih ograničenja ili zabrana dolazi na putevima gdje se izvode radovi.

U južnim i centralnim predjelima pretežno sunčano. Na sjeveru, ujutru, po kotlinama magla ili niska oblačnost, tokom dana duži sunčani periodi. Vjetar uglavnom slab do umjeren, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 16 do 26 stepeni.

 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE