Vozovi saobraćaju po redu vožnje

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopšteno je sa podgoričke željezničke stanice.

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas od 9 do 16 sati ostati Loznice, Rasovo, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Pex-impex, Zminac, Repetitor 'Kurilo', Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Goduša, Ličine, Osmanbegovo selo, Šipovice, Stubo, Vrh, Negobratina, Sipanje, Sušica, Lazovići, Čampari, Đalovići, Dupljaci, Moravac, Jabučina i Nedakusi, od 10 do 14 časova Kruševo, od 10 do 14:30 časova Bliškovo i Gorice. Bez napajanja električnom energijom do 13 sati ostaće Mojkovačka ulica, a do 18 sati Lješnica, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 57 sugrađana, a dežurna ekipa je 10 puta intervenisala na terenu.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata, osim redovnih, nijesu imali većih intervencija na terenu.

Saobraća se  po mjestimično mokrim kolovozima , a vidljivost je mjestimično smanjena po kotlinama.Na putevima duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone.Vozačima se savjetuje da vožnju prilagode trenutnom stanju na putu i poštuju pravila saobraćaja.U zonama radova mogu se očekivati povremena ograničenja ili obustave.

Umjereno do potpuno oblačno i nestabilno, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, ponegdje se očekuju i obilnije padavine. Na sjeveru, prvenstveno na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku, očekuje se znatno manje padavina i češći periodi suvog vremena. Vjetar južnih smjerova, mjestimično umjeren do pojačan, na udare, prvenstveno u sjevernim predjelima, ponegdje i jak. Najviša dnevna temperatura vazduha od 16 do 26 stepeni.