Pomoć ljekara u hitnoj službi zatražilo više od 50 sugrađana

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 50 sugrađana, a dežurna ekipa je pet puta intervenisala na terenu.

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine danas je uredno, nema planiranih radova, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz CEDIS-a

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata, osim redovnih, nijesu imali većih intervencija na terenu.

Saobraća se  po pretežno suvim kolovozima , a vidljivost je mjestimično smanjena po kotlinama.Na putevima duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone.Vozačima se savjetuje da vožnju prilagode trenutnom stanju na putu i poštuju pravila saobraćaja.U zonama radova mogu se očekivati povremena ograničenja ili obustave.

Pretežno sunčano, uz slab do umjeren razvoj oblačnosti. Na sjeveru, u jutarnjim satima, po kotlinama magla. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera, u popodnevnim satima i tokom noći, u sjevernim predjelima i na primorju, mjestimično umjeren do pojačan, južnih smjerova.Najviša dnevna temperatura vazduha od 23 do 29 stepeni.