Saobraća se po suvim kolovozima

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Saobraća se  po pretežno suvim kolovozima. Na putevima duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone.Vozačima se savjetuje da vožnju prilagode trenutnom stanju na putu i poštuju pravila saobraćaja.U zonama radova mogu se očekivati povremena ograničenja ili obustave.

Zbog planiranih radova na elektro mreži, bez struje će danas od 9 do 16 sati ostati Bistrica, Sutivan, Stožer, Ravna Rijeka, Loznice, Rasovo, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Pex-Impex, Zminac i repetitor 'Kurilo', saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata, osim redovnih, nijesu imali većih intervencija na terenu.

Lokalni voz iz Bara za Bijelo Polje kasni jutros 12 minuta, iz Bijelog Polja za Bar zakašnjenje od dva minuta, dok međunarodni voz iz Beograda za Bar kasni 55 minuta, saopšteno je sa podgoričke željezničke stanice.

Pretežno sunčano, uz slab do umjeren razvoj oblačnosti. Na sjeveru, u jutarnjim satima, po kotlinama magla ili povećena niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 17 do 29 stepeni.