Takmičenje “Crna Gora u ritmu Evrope” u nedjelju, podržimo djecu Bijelog Polja

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Džana Lamežević, Ena Šabanović, Radomir Kruščić, Hana Mulić, Ema Ljuca i Viktorija Kuč predstavljaju Bijelo Polje i Izrael na najvećem dječijem muzičkom takmičenju u zemlji “Crna Gora u ritmu Evrope”, koje će se održati u nedjelju, 12. juna, na Trgu nezavisnosti, u Podgorici.

Talentovani Bjelopoljci predstaviće se pjesmom „Hasheket Shenish’ar, na hebrejskom jeziku, a nastupaju pod rednim brojem 5.

Koordinatorka za Opštinu Bijelo Polje, Ivana Šćekić, kazala je da su nadaju pobjedi i pozvala sve građane da glasaju.

„Ovom prilikom pozivamo građane Bijelog Polja da glasaju za našu djecu i da pošalju poruku na broj 14741 – pjesma, razmak, broj 5. Linije za glasanje su već otvorene i vjerujemo da će sugrađani podržati ovu sjajnu šestorku“, istakla je Šćekić.

Ona je napomenula da je neograničen broj poruka sa jednog broja, te da će linije biti „zaključane“ završetkom televizijskog programa.

Ovo nije prvi put da djeca Bijelog Polja učestvuju na takmičenju “Crna Gora u ritmu Evrope”, prije dvije godine osvojila su drugo mjesto, a Šćekić je kazala da vjeruju da će ovoga puta uspjeti da najveće dječije muzičko takmičenje dovedu u naš grad, što bi bila odlična promocija i za bjelopoljsku opštinu.

Autorka: Sanja Dulović

Foto: privatna arhiva