Noć mladosti i ljepote maturanata Gimnazije “Miloje Dobrašinović”

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Bijelo Polje večeras je ispratilo još jednu generaciju maturanata Gimnazije “Miloje Dobrašinović”, koji proslavljaju završetak školovanja.

U svečanim haljinama i elegantnim odijelima, jako uzbuđeni i lijepo raspoloženi, bjelopoljski gimnazijalci prodefilovali su centrom grada, praćeni ovacijama i aplauzima okupljenih građana.

Direktorica Gimnazije “Miloje Dobrašinović”, Jasminka Međedović, ponosno je kazala da je ovo još jedna jako uspješna generacija i istakla da je uvjerena da će mnogi od njih biti biti poznati i priznati ljudi našeg kraja.

“Ovo je možda i najbolja generacija u poslednjih 12 godina koliko radim u Gimnaziji ‘Miloje Dobrašinović’ kao profesorica fizičkog vaspitanja, a posebno mi je zadovoljstvo što ih ja pratim sa pozicije rukovodioca ove javne ustanove”, naglasila je Međedović.

Ona je napomenula da je večeras maturiralo 114 gimnazijalaca, od kojih su mnogi srednjoškolsko obrazovanje završili sa brojnim priznanjima.

“Neki od njih su bili najbolji na takmičenjima iz raznih oblasti, na pravi način su reprezentovali našu školu i uvjerena sam da će i u nastavku školovanja proslaviti ime našeg grada i države”, poručila je direktorica Gimnazije “Miloje Dobrašinović”.

Autorka: Sanja Dulović

Foto: Vladimir Jelić