Danas bez isključenja struje i vode

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno a tokom dana nijesu predviđeni radovi na niskonaponskoj elektro mreži i dalekovodima, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi  tokom protekla 24 sata zatražilo je 40 sugrađana, a dežurne ekipe su 7 puta intervenisale na terenu

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a vidljivost je mjestimično smanjena u sjevernim predjelima. Na dionicama koje vode duž klisura i usjeka ima sitnijih odrona, pa se savjetuje   oprezna vožnja prilagodjena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevine, dionica obilaznice Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj se preusmjerava sa dvosmjernog na jednosmjerni, sa povremenim prekidima do 15 minuta

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i toplo.Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, na sjeveru povremeno umjeren, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura vazduha od devet do 19, a najviša dnevna od 23 do 31 stepen.