Zbog radova na elektromreži bez struje veliki broj potrošača

Zbog radova na elektro mrežo bez struje će od 7:30 do   8:30 kao i od 16:00 do 17:00 sati biti  Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod,  Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče, Čokrlije, Kisela voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje, Mojstir i Kumanica. Struju od 9:00 do  15:00 sati neće imati biti Srđevac, Lozna, Crhalj, Rasovo, Brestovik, Donja Lipnica, Loznice, Pašića Polje, Brzava, Crniš, Jagoče, Poda,  Pavino Polje, Bijeli Potok, Grab, Gorice, Kovren, Bliškovo i Stožer, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi  tokom protekla 24 sata zatražilo je 31 osoba sugrađana, a dežurne ekipe su 6 puta intervenisale na terenu

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana nije rođena ni  jedna beba.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a vidljivost je mjestimično smanjena u sjevernim predjelima. Na dionicama koje vode duž klisura i usjeka ima sitnijih odrona, pa se savjetuje   oprezna vožnja prilagodjena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevine, dionica obilaznice Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj se preusmjerava sa dvosmjernog na jednosmjerni, sa povremenim prekidima do 15 minuta

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uglavnom suvo. Vjetar umjeren do jak južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha biće od 8 do 18, najviša dnevna od 23 do 30 stepeni.