Danas bez planiranih radova na vodovodnoj mreži

U gradu i prigradskim naseljima uredno  je vodosnabdijevanje, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, kazali su iz  Vodovoda-Bistrica, dodajući  da se  voda redovno hloriše, pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Zbog radova na revitalizaciji energetskih objekata bez struje će do 17 sati biti Strojtanica, Kisjela Voda, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Dubrave, Kukulje, Livadice, Sela, Oluja, Donja, Unevina Nova, Metanjac, Kanje, Dobrinje, Mioče, Dobro Brdo, Dobrakovo, Rodijelja, Pećarska, Žiljak, Boturići, Mirojevići, Kok, Hasanbegovići, Bistrica, Dolac, Mojstir, Šolje, Jablanovo, Požeginja, Barice, saopštili su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 48 sugrađana, a dežurne ekipe su deset puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog  dana rođena je jedna beba.

Lokalni i brzi vozovi jutros su saobraćali po redu vožnje, kazali su sa bjelopoljske stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori jutros se saobraća  po pretežno suvim kolovozima. Magla smanjuje vidljivost mjestimično po kotlinama i duž riječnih tokova. Iz AMSCG skreću pažnju vozačima da voze pažljivije na putevima  koji  prolaze preko planinskih prevoja kao  i  duž  klisura i usjeka zbog mogućih sitnijih odrona. Do 30.12.2019. godine zbog izvođenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-21 Barski Most –Ribarevine dionica obilaznica Bijelo Polje –Ribarevine doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a na snazi su povremene obustave saobraćaja ne duže od 15 minuta.

Danas će biti promjenljivo oblačno, uglavnom krajem dana i tokom noći mjestimično kiša.Iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, sapšteno je da su u južnim i centralnim predjelima mogući pljuskovi i grmljavina.Vjetar južni, slab do umjeren, u sjevernim predjelima i na primorju umjeren do pojačan.Najviša dnevna od devet do 19 stepeni.