Bijelo Polje bronije za jednu bebu

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana rođena je  jedna beba

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo  je 55 sugrađana  a dežurne ekipe su  3 puta  intervenisale na terenu.

Na području  naše opštine  uredno  je snabdijevanje električnom energijom, a tokom dana  neće biti planiranih isključenja struje, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kazali su u Vodovodu-Bistrica.

Lokalni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnje dok je  brzi voz stigao sa zakašnjenjem od 20 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori saobraća se po mokrim i klizavim putevima. Na dionicama  koje vode pored rijeka i kosina mogući su sitniji odroni, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).  Oni su savjetovali opreznu vožnju prilagođenu uslovima na putu. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Smjenjivaće se sunce, kiša i oblaci

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima, a povremeno i kiša ili pljusak sa grmljavinom. Kiša se u južnim i centralnim predjelima očekuje uglavnom ujutru ili prijepodne, a na sjeveru i u drugom dijelu dana i tokom noći.Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od pet do 16, najviša dnevna od 14 do 23 stepena.