Bez isključenja struje, uredno vodosnabdijevanje

Na području opštine danas će biti uredno snabdijevanje električnom energijom jer tokom dana nijesu predviđeni radovi na mreži, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kazali su u Vodovodu-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo  je 53 sugrađana a dežurne ekipe su 6 puta  intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana nije rođena ni jedna beba.

Lokalni i brzi voz jutros su saobraćali po redu vožnje, kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

 U Crnoj Gori saobraća se po mokrim  putevima uz mjestimično smanjenu vidljivost, a na putevima koji vode pored rijeka i kosina mogući su sitniji odroni, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).  Oni su savjetovali opreznu vožnju prilagođenu uslovima na putu. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni. Na magistralnom putu M-9 dionica Andrijevica - Plav, lokalitet Sućeska, zbog radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša, ponegdje i pljusak sa grmljavinom. u prvom dijelu dana očekuju se i periodi suvog vremena, a tokom popodneva intenzivnije padavine. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera.Jutarnja temperatura vazduha od tri do 13, najviša dnevna od osam do 21 stepen.