U susret ljetnjoj turističkoj sezoni za vikend džip ture i drugi atraktivni sadržaji

Povodom otvaranja ljetnje turističke sezone TO Bijelo Polje i TA Balkanika organizuju dvodnevnu promo turu 11. i 12. maja.

Planirane su džip ture, biciklističke, ali i jahanje konja, saopštila je za Radio Bijelo Polje Ivana Milićević – Kalić iz agencije Balkanika.

“U subotu, 11. maja, organizuje se džip tura iz grada do planinarskog doma Bjelasica i dalje do Šiškog jezera, gdje je planirana pauza za odmor i šetnju. Sjutradan, 12. maja, organizuju se dvije ture, jedna biciklistička tura od Tomaševa do izvora Ćehotine, a druga grupa ljudi će da jaše konje u Pavinom Polju”, kazala je Milićević – Kalić.

Kako je istakla ovim promo turama samo najavljuju bogat program ljetnje turističke sezone.

“Narednih mjeseci organizovaćemo niz avanturističkih tura, pješačenja, biciklističke ture, jahanje konja, obilazak Novakovića pećine, a poseban akcenat će biti na seoskom, odnsono ruralnom turizmu, a turisti će imati priliku i da uživaju u domaćoj hrani i tradicionalnim specijalitetima”, dodala je Ivana Milićević – Kalić iz agencije Balkanika.

Milićević – Kalić očekuje uspješnu trističku sezonu.

“Mnogo toga pripremamo, tako da se nadamo da će ovo biti uspješna ljetnja turistička sezona, te da će ponudom biti zadovoljni i inostrani turisti, ali da ćemo ispuniti i očekivanja gostiju iz regiona”, zaključila je ona.

Podsjetimo, promo ture organizuju TO Bijelo Polje i TA Balkanika, uz podršku Na konjima kroz prirodu i Planinarskog doma “Bjelasica”.

Autorka: Sanja Čujović

Foto: Agencija Balkanika

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE