Bez struje danas više sela

Zbog radova na elektromreži bez struje će od 8 do 16 časova biti Ravna Rijeka, Slijepač most,Bojišta,Mijatovo kolo, Jabučino i Okladi, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kazali su u Vodovodu-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo  je 68  sugrađana a dežurne ekipe su 7 puta  intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana  rođena je jedna beba.

Lokalni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnje dok je brzi voz u Bijelo Polje stigao sa zakašnjenjem od 4o minuta,  kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

 U Crnoj Gori saobraća se po mokrim putevima uz mjestimično smanjenu vidljivost, a na putevima koji vode pored rijeka i kosina mogući su sitniji odroni, saopštenoje iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).  Oni su savjetovali opreznu vožnju prilagođenu uslovima na putu. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni. Na magistralnom putu M-9 dionica Andrijevica - Plav, lokalitet Sućeska, zbog radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

 U južnim i centralnim predjelima Crne Gore biće bi promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim periodima. Na sjeveru umjereno do potpuno oblačno, u jutarnjim satima ponegdje moguće slabe padavine. Vjetar sjeverni, mjestimično umjeren do jak, u popodnevnim satima će slabiti. Jutarnja temperatura vazduha od minus dva do deset, najviša dnevna od četiri do 21 stepen.