Skromno, ali od srca – učenici još jednom pokazali humanost

Učenici Srednje elektro-ekonomske škole uspješno su realizovali još jednu humanitranu akciju i simobličnom donacijom juče obradovali djecu Dnevnog centra “Tisa”.

Naime, prethodnih nekoliko dana u prostorijama te obrazovne ustanove organizovana je akcija prikupljanja slatkiša za korisnike “Tise”, kako bi im skromnim poklon-paketićima uljepšali predstojeće novogodišnje praznike.

Predsjednik Učeničkog parlamenta Srednje elektro-ekonomske škole, Miloš Baošić, kazao je za Radio Bijelo Polje da je ovo još jedan u nizu humani gest učenika te škole.

“Zaista je divan osjećaj vidjeti osmijeh na licima te djece i to je ono što nas motiviše da i u budućnosti sprovodimo nove akcije.  Svjesni smo da ovo nije velika pomoć i da su im potrebne mnoge stvari, ali to je ono što smo mi kao učenici uspjeli da pružimo u ovom trenutku”, rekao je Baošić, dodajući da se veliki broj učenika odazvao humanitarnoj akciji i da je svako donirao i skladu sa svojim mogućnostima.

Humanitarna akcija realizovana je u organizaciji Učeničkog parlamenta, a uz podršku uprave Srednje elektro-ekonomske škole.

Autorka: Sanja Čujović

Foto:privatna arhiva

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE