Bez struje danas sela u Vraneškoj dolini

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 12 do 13 sati biti  Pavino Polje, Kovren, Bliškovo, Stožer, Tomaševo, Žaljevo, Lijeska, Pisana Jela, Barice, Grančarevo i Vraneška dolina, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba 

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 27 sugrađana a dežurne ekipe su 10 puta intervenisale na terenu.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu voznje dok je  međunarodni voz kasnio 20 minuta,  saopštili su  bjelopoljske željezničke stanice, ističući da se uredan saobraćaj očekuje i tokom dana.

U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po suvim putevima, a u višim predjelima moguća je poledica zbog niskih temperatura. Iz Auto-moto saveza Crne Gore da su duž klisura i usjeka mogući odroni. Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice. Zbog radova na mostu Meljestak na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima. U većem dijelu kontinentalnih predjela tokom jutra umjeren do jak mraz, a na sjeveru po kotlinama moguća magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren, u sjevernim predjelima povremeno i pojačan, uglavnom južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od minus 11 do tri, najviša dnevna od nula do 12 stepeni.