Bila je stujardesa, a danas influenserka koja živi od alimentacije

Na listama je bogatih klinaca sa Instagrama, ali Džejmi Čua iz Singapura ima pune 44 godine. Na njenu sreću izgleda mladoliko da mnogi misle da je sestra svoje 18-godišnje ćerke.

U Singapuru je nazivaju Kraljicom Instagrama, a ova majka dvoje djece ima dvije kućne pomoćnice koje se na putovanjima brinu da ona ima savršene fotke za tu društvenu mrežu. Pomoćnice je slikaju sve dok ona nije u potpunosti zadovoljna fotografijama, a kako su pisali lokalni mediji, Džejmi ne vjeruje da spontane fotke mogu biti dobre.

Džejmi je bila stjuardesa Singapore Airlinesa, sve dok na letu nije upoznala indonezijskog tajkuna Nurdiana Cuacu. Veoma brzo su se vjenčali i dobili djecu, ali brak nije opstao. Nakon 15 godina su se razveli zbog “nepomirljivih razlika”.

Tokom brakorazvodne parnice Džejmi je zahtijevala i dobila alimentaciju od 332 hiljade dolara, koje troši na “brigu o sebi i djeci”, piše Yahoo Singapore.

Na kraju su se bivši supružnici nagodili izvan suda, nakon što je ona uspjela da blokira njegovu imovinu. Nije poznato što je sve dobila, ali očigledno je da poslije razvoda ugodno živi. Singapurski portal Lollipop javio je da mjesečno troši 10.000 dolara na održavanje mladalačkog izgleda.

“Volim da jedem, ali volim i da zadržim vitku figuru pa dvaput nedjeljno idem na tretman Cryosculpt, kojim se smrzava i uklanja masnoća iz tijela. Jedan tretman košta 1100 dolara. Osim toga idem na dubinsko čišćenje tjemena svake sedmice, što je oko 250 dolara za 30 minuta”, rekla je.

Osim s 21-godišnjim sinom Clevelandom i 18- godišnjom ćerkom Kalistom, ova influenserka živi s roditeljima i dečkom, koji se povremeno pojavljuje na porodičnim fotografijama.

Kako pišu singapurski mediji, vlasnica je najveće kolekcije torbica Hermes i navodno ih ima 200. Kako bi ih očuvala, spremljene su u staklene kutije.

Iako je tvrdila da ne vjeruje u to da djeci treba kupovati sve što požele, njena nasljednica je snimljena s Chanelovim torbicama čija je cijena 5000 dolara.

Izvor: Cdm