Ona NIJE imala dilemu, ali... Šta biste vi uradili da u patikama koje ste kupili preko interneta, pronađete 900 EURA?

Šta biste uradili da pronađete 1000 funti (oko 900 eura) u patikama koje ste kupili na eBayu?

Neki bi sigurno "omastili brk" dok bi drugi upali u teške dileme. Ali, od studentkinje bez prebijene pare malo kobi očekivao da vrati novac, a upravo to uradila je Ella Gilman iz Manchestera.

19-godišnja studentkinja vratila je pozamašnu sumu 30 minuta od pronalaska. Rekla je kako je bila šokirana otkrićem koverte pune novca u jednoj od patika.

Ella je odmah kontaktirala Laure Hazeldine, iz Brightona, a za 25 minuta novac je već bio na njenom bankovnom računu. Laura je Elli zahvalila javno i rekla da joj je nje gest vratio vjeru u ljudski rod, piše Metro.

Laura je uštedjela novac i sakrila ga, ali zaboravila je gdje ga je ostavila. Stvari su pošle po zlukad je odlučila prodati par kćerkinih patika, a s njima u Manchester je poslala i novac.

"To mi znači više od vraćanja novca. Vratila sam joj novac za patikei šaljem joj još neke vaučere. Želim pronaći način da joj zahvalim i nadam se da postoji restoran ili festival koji bi uradio nešto lijepo za nju", kaže Laura.

"I ja bih se nadala da će meni neko vratiti novac", kaže Ella. "Drago mi je da sam vratila i vidjela koliko je zahvala Laura bila, ali i koliko je bila nervozna zbog novca. I ja sam bila iznenađena kad mi je ona vratila novac za patike", zaključila je Ella.

Izvor:Kolektiv.me