Londonski pauk odnio Ferrari 812 vrijedan 350.000 eura!

Radnici parking servisa u Londonu nisu se libili da odnesu nepropisno parkiran Ferrari 812 Superfast vrijedan 350.000 eura.

Posao zaposlenih u parking servisu koji su zaduženi za odnošenje nepropisno parkiranih vozila u teoriji bi trebalo da bude jednostavan jer se svodi na rutinsko sprovođenje propisa.

U stvarnosti nije uvijek tako, pa se dešava da radnici progledaju kroz prste vlasniku luksuznog vozila - iako je parkirano na nedozvoljenom mjestu – a da na pauku završi neki otrcani auto.

U Londonu izgleda nemaju problem sa tim i ne interesuje ih mnogo koji je model automobila u pitanju – ako je nepropisno parkiran, odnijeće ga.

Skupocjeni Ferrari uklonjen je sa ulice za svega par minuta, kao da se radi o bilo kom drugom vozilu a ne o superautomobilu koji košta 350.000 eura:

Kako piše Dejli mejl, Ferrari je bio parkiran na nedozvoljenom mjestu u blizini jedne prodavnice luksuzne robe u zapadnom Londonu, a vlasnik je kažnjen novčanom kaznom od 130 funti (oko 145 eura).

Iako je za nekoga ko vozi Ferrari ta suma beznačajna, najveća kazna za ovog vozača bila je što po povratku nije zatekao svoj automobil tamo gdje ga je ostavio.

Izvor:Kolektiv.me