Nije svejedno: Evo koja ženska tašna privlači novac, a koja ga rasipa

Da li ste znali da je važno i kakva vam je tašna ako želite da imate više novca u životu?

Milijardu ljudi u svijetu praktikuje drevnu kinesku tehniku - feng šui. Naime, zagovornici ove tehnike tvrde sa svaka stvar koju viđamo i dotičemo na svakodnevnom nivou, sa sobom nosi određenu energiju. Recimo, novac. On predstavlja vrstu energije koja često donosi dobro raspoloženje i čini ljude zadovoljnijima.

Da li znate da postoji vjerovanje da bi tašna trebalo da bude određenog oblika kako bi privlačila novac.

U pitanju je oblik nalik starinskoj vreći za novac – dolje je šira, a gore uža, što znači da se u njoj “gomila” novac, a ne da iz nje izlazi.

Važno je da bude u srećnoj boji

Ako želite više sreće odaberite crvenu, za više novca i uspjeha u poslu neka vaša tašna bude crna, zelenu birajte za nove novčane uspjehe, a ukoliko baš želite metalik tašnu, zlatna privlači dobru energiju izobilja, a srebrna luksuz.

Obavezno je zatvarajte

Uvijek kupujte tašne koje mogu čvrsto da se zatvore, “opuštene” tašne koje se vezuju vezicom ili jednim dugmetom nisu srećan izbor.

Obavezno na kraju dana iz njen izvadite zgužvane maramice, fiskalne račune ili bilo šta drugo što ste tokom dana ubacili unutra, a zapravo vam nije potrebno.

Šta kvari dobru energiju?

Nikada je ne stavljajte na pod, to se i u Kini, kao i kod nas, smatra lošim znakom. Na taj način, “dozvoljavate” drugim ljudima da gaze vaše bogatstvo.

Važno je da tašna bude cijela i bez oštećenja! Čak i ako je jako volite, nemojte je više nositi ako se vidno izgrebala, postava se iscijpala ili na njoj postoji fleka.

Izvor:Kolektiv

Foto: Ilustracija, Pixabay

Tekst objavila:Ljilja Brajković