Ovo je kćerka Paris Hilton i zove se London

Paris Hilton je u Instagram postu podijelila prvu fotografiju svoje kćerke Merilin Hilton-Rojm.

U seriji fotografija sa porodičnog fotošutinga, Paris je pozirala s mužem i djecom, kćerkicom London i sinom Finiksom. Ove fotografije su oduševile mnoge, jer su pokazale intimne trenutke porodične sreće i ljubavi.

U jednom od intervjua, Paris je govorila o svojoj kćerki London, opisujući je kao „veoma ozbiljnu i slatku”. Otkrila je da je oduvijek sanjala o tome da ima kćerku koju će nazvati London.

Paris je, takođe, otkrila kako je njena „nevjerovatna avantura kroz majčinstvo” inspirisala novu pjesmu „Fame Won’t Love You” sa njom kao izvođačicom, koja slavi posebnu vezu koju osjeća sa svojom djecom, suprugom i porodicom.

Paris je ranije, posle „trolovanja” njenih fotografija sa sinčićem, kojeg su nazvali „glavatim”, odlučila da svoju kćerku zadrži daleko od očiju javnosti, želeći da sačuva privatnost svoje porodice. Međutim, sada je odlučila da podijeli radost sa svijetom, pokazući koliko joj znači nova uloga majke i koliko cijeni trenutke provedene sa svojom djecom.

Suprug Paris Hilton, Karter Rojm, američki je preduzetnik, investitor i autor. Paris i Karter vjenčali su se 11. novembra 2021. godine na privatnom imanju u Los Anđelesu. Na vjenčanju su bili okruženi porodicom i prijateljima, uključujući Kim Kardašijan, Emu Roberts i Nikol Riči. Paris je opisala taj dan kao najbolji dan i noć njenog života.

Prije vjenčanja, Paris je nazvala Kartera „savršenim partnerom” i rekla da je osjećala da je njihova veza suđena da se dogodi.

Izvor:RTCG

Foto:(Printscreen/Instagram)

Tekst objavila:Ljilja Brajković