Šta datum rođenja otkriva o nama? Ko je naklonjen umjetnosti, a ko je rođeni vođa?

Prema numerologiji, datum rođenja, nezavisno od mjeseca, može da otkrije kojoj vrsti ličnosti pripadate.

Vidjećete da li ste snažna ličnost koja predvodi ljude ili ipak pripadate grupi nježnih i sanjarskih duša.

3, 9, 12, 15, 21, 29, 30 – Umjetnička ličnost

Ako je jedan od ovih brojeva vaš datum rođenja, onda ste posebna, kreativna ličnost. Privlači vas svijet umjetnosti i kulture, gledate na stvari iz svih uglova da kako biste sagledali širu sliku. Ako osjećate da možete da se bavite nekim vidom umjetnosti, nastavite.

1, 10, 18, 19, 27, 28 – Rođeni vođa

Vi ste izuzetno strastvena osoba. Volite da pomažete drugima, da im pružate podršku i ljubav. Skromni, ali se uvijek držite čvrsto i sigurno, i odlično razumijete svijet oko sebe. Vi ste rođeni lider.

2, 6, 7, 11, 20 – Senzitivna ličnost

Ako je vaš datum rođenja jedan od ovih brojeva, onda ste osjetljiva i nježna duša. Veoma dobro razlikujete dobro od lošeg i nikada ne ostavljate druge na cjedilu. Konkretni ste i svakome kažete ono što mislite. Stabilni ste i sposobni da izdržite stres i pritisak, a probleme uvijek rješavate na miran i racionalan način.

4, 25, 16, 5, 14, 23 – Avanturista

Vi ste hrabri avanturista, koji svaku priliku iskoristi da istraži nešto novo. Vaša interesovanja su raznolika, da vam je često teško da se odlučite oko odabira aktivnosti. Volite da upoznajete nove ljude, da obilazite nova mjesta i da stičete nova iskustva.

8, 17, 22, 26, 13, 24, 31 – Porodična osoba

Porodica vam je uvijek na prvom mjestu. Najsrećniji ste kada ste na okupu zajedno. Veoma ste brižni prema svojim najmilijima, i šta god da se desi, uvijek ste tu za njih. Isto važi i za prijatelje koji su vaša druga porodica.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković